Luonkos öljypuhdistuskakut

  • 100% luonnon raaka-aineista valmistettu
  • vegaaninen
  • ilman säilöntäaineita
  • kotimainen
  • käsityönä valmistettu
  • muoviton biohajoava pakkaus
  • hellävarainen ja tehokas tapa poistaa meikit
  • poistaa myös vedenkestävät meikit

Puhdistuskakut poistavat meikit helposti ja tehokkaasti. Ne sisältävät paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kakut ovat vegaanisia, säilöntäaineettomia ja valmistettu 100% laadukkaista luonnon raaka-aineista. Teimme ne sinulle käsityönä rakkaudella Naantalissa.

Pakkaukset itsessään ovat huikea uusi innovaatio. Ne ovat valmistettu Kotkamillsin uudesta muovittomasta ja maatuvasta kartongista joka lanseerataan markkinoille vasta syksyn 2018 aikana.

Rebirth – Kaakao

Kehitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle

Rebirth hoitaa erityisesti kuivaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti ilman hankausta. Raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Manteliöljy pehmentää sekä hoitaa ihoa tehden siitä kimmoisan ja pehmeän. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasapainottuu. Iho saattaa aluksi reagoida  mutta se rauhoittuu saavuttaessaan luonnollisen tasapainonsa. Rebirth on yhtä nautintoa alusta loppuun! Sen tuoksu on huumaavan makea ja herkullinen.

Theobroma Cacao Seed Butter,

Cocos Nucifera Oil,

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,

Theobroma Cacao (Cocoa) Extract,

Natural parfym,

*Citronellol, *Geranol,*Limonene.

*) Allergens in natural essential oils.

Healing – Moringa

Soveltuu käytettäväksi rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle

Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle suunniteltu Healing puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Moringa on tehokas “ihon superfood” eli antioksidanttirikas raaka-aine joka hoitaa ja uudistaa ihoa. Kaoliinisavi puhdistaa epäpuhtauksia ja rauhoittaa. Hamppuöljy hoitaa ja kosteuttaa. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja iho tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin. Tuote on unisex eli sopii myös miehille. Healing on tuoksultaan pehmeän yrttinen.

Theobroma Cacao Seed Butter

Cocos Nucifera Oil

Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil 

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Kaolin (white clay)

Moringa Oleifera Powder

Rosmarinus, Officinalis Leaf Oil

Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil
Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil

*Limonene *linalool *geranoil

*)Allergens in natural essential oils.

Radiant – Tyrni

Soveltuu kaikille ihotyypeille sekä hajusteallergisille

Kaikille ihotyypeille suunniteltu Radiant puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Tyrni sisältää mm. B-, E-, ja C-vitamiineja jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan jolloin se on vahvempi ulkoisia rasituksia vastaan. Aprikoosinkiviöljy taas on ihoa ravitseva ja kosteuttava öljy. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholtasi. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se  saavuttaa luonnollisen tasapainonsa. Tuote ei sisällä lisättyjä tuoksuja eli tuoksuallergikot sekä hajusteyliherkät voivat käyttää tuotetta. Radiant on tuoksuton, mutta sen sisältämät raaka-aineet sisältävät miedon ominais tuoksun.

Inci

Theobroma Cacao Seed Butter, 

Cocos Nucifera Oil, 

Butyrospermum Parkii (Shea Butter), 

Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, 

Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil 

Öljypuhdistuskakun käyttöohje

Käsittele palaa aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero palaa käsiesi välissä ja levitä öljy kuiville kasvoille. Hiero kasvoja pyörivin liikkein kunnes meikki sekä lika irtoavat. Kastele kasvosieni tai -liina lämpimällä vedellä ja pyyhi sillä kasvosi. Tuotteita voi käyttää myös myös kasvonaamiona. 

Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon. Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa ja huoneenlämmössä (maks.+30 C).  

Toivomme, että tuotteemme tuovat iloa sinulle ja tasapainoittavat ihosi! Öljypuhdistus on helppo tapa puhdistaa meikit vaivatta, ilman ylimääräistä vettä tai liian peseviä ainesosia.